Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης: Η Θεσσαλονίκη #meta_tin_karantina

Όσο πλησιάζουμε προς την άρση των περιοριστικών μέτρων, τόσο βλέπουμε να πληθαίνουν τα ερωτήματα αναφορικά με την επόμενη μέρα της Καραντίνας και ποιες αλλαγές θα κληθούμε να διαχειριστούμε σε αυτή τη νέα καθημερινότητα.

Έτσι, ως Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε, σε
συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, να εκκινήσουμε μια σειρά από διαδικτυακές συζητήσεις με κεντρικό τίτλο «Η Θεσσαλονίκη Μετά την Καραντίνα».

Στα πλαίσια της θα προσπαθήσουμε μέσα από webinars και φιλοξενώντας φορείς της αυτοδιοίκησης, της ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών να ανοίξουμε τη συζήτηση για το πως θα λειτουργήσουν σημαντικοί τομείς της πόλης της Θεσσαλονίκης. Μέσα, λοιπόν, στις επόμενες εβδομάδες θα οργανώσουμε συζητήσεις γύρω από τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την εργασία και μια σειρά από άλλα ζητήματα.

Advertisement

Σήμερα στις 8 μμ στο ZOOM!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Ο Μάης που συντάραξε τον κόσμο!

Ο περασμένος και “σύντομος” όμως πολλοί ονομάζουν 20ος αιώνας, πυκνός και γεμάτος ωστόσο σε γεγονότα για την παγκόσμια ιστορία, έφερε τεράστιες αλλαγές σχεδόν σε όλες τις πτυχές του κοινωνικού βίου. Για αυτό κάλλιστα μπορεί να ονομαστεί και αιώνας των μεγάλων ανατροπών! Ο ανατρεπτικός λοιπόν 20oς αιώνας θα φέρει μέγιστες αλλαγές […]

Κάνε εγγραφή