Χωρίς σχολικά γεύματα τα σχολεία του Δήμου Θερμαϊκού

ΕΡΩΤΗΣΗ
Του Παναγιώτη Μήλιου, Δημοτικού Συμβούλου

Προς : Τον Δήμαρχο Θερμαϊκού

Κύριε Δήμαρχε,
Ενώ βρισκόμαστε ήδη στο μέσο της σχολικής χρονιάς, δεν έχει υλοποιηθεί το πρόγραμμα σίτισης στα επτά (7) Δημοτικά σχολεία που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν από τον Δήμο Θερμαϊκού, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Ο θεσμός των σχολικών γευμάτων, ο οποίος εφαρμόζεται στην πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών χωρών, έχει αποδειχθεί ότι συντελεί στην ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις μαθητικές τους επιδόσεις.

Παρά το γεγονός ότι η σχετική Υπουργική Απόφαση είχε υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, μέχρι τώρα δεν φαίνεται διάθεση υλοποίησης του προγράμματος.
Μετά από τα παραπάνω,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ:

Advertisement

1. Ποιες ενέργειες θα αναλάβει για την υλοποίηση του προγράμματος σίτισης στα επτά (7) Δημοτικά Σχολεία του δήμου μας και

2. Σκοπεύει να διεκδικήσει την επέκταση του προγράμματος σε όλα τα σχολεία του δήμου Θερμαϊκού;

Ο Ερωτών Δημοτικός Σύμβουλος

Παναγιώτης Δημ. Μήλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Ο κορονοϊός COVID-19 και η σχέση του με την οικονομία: μία εισαγωγή

Σύμφωνα με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας Θάνο Δημόπουλο τα τελευταία στοιχεία για τον εν προκειμένω ιό έχουν ως εξής: «Προσφάτως, ανακοινώθηκαν νέα επιστημονικά δεδομένα που συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση της λοίμωξης από τον κορονοϊό και στη διαχείριση της επιδημίας. Κινέζοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι πιθανόν ο ιός να πέρασε […]

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κάνε εγγραφή