35 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας και τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 530 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Ο κύριος Τσίοδρας συμπλήρωσε ότι 100 άνθρωποι αυτοί την στιγμή νοσηλεύονται και 18 ακόμα βρίσκονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πιο σοβαρά προβλήματα.
O ίδιος συγκινημένος ανέφερε χαρακτηριστικά “Σεβόμαστε, τιμούμε και προστατεύουμε τους γονείς και τους παππούδες μας”.
Συνεχίζοντας μίλησε για τους καπνιστές και ότι σε πειραματικό στάδιο φαίνεται ότι και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επιρρεπής πιο εύκολα στον ιό.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη για ψυχραιμία έτσι ώστε ο κόσμος να μην συρρέει χωρίς αιτία στα νοσοκομεία καθώς αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους αλλά και για να μην καταρρεύσουν τα νοσοκομεία.
Τέλος ο κ. Τσίοδρας πρόσθεσε: “Η απειλή υπάρχει. Και θα υπάρχει κατά τις επόμενες εβδομάδες”, συμπληρώνοντας , “είμαστε σε επαγρύπνηση, αλλά το σύστημα υγείας πιέζεται.”
Πολιτικός Επιστήμονας απόφοιτος του ΔΠΘ. Αθλητικός συντάκτης στην Εναλλακτική. Αθλητικός συντάκτης στην αθλητική ιστοσελίδα thrakisports.gr και το paokvoice.gr. Ραδιοφωνικός αθλητικός παραγωγός στον Ράδιο Παρατηρητής 94FM.